Steun ons en help Nederland vooruit

Mirjam Rijnsburger

Raadslid

Rhenen

Opgegroeid op het Drentse platteland, volwassen geworden in de stad. Utrecht en nu alweer ruim tien jaar wonend in het mooie Rhenen. Voor mij een goede keuze, omdat Rhenen een mooie mix is tussen het rustige platteland en de grote, drukke stad.

Ik ben al jaren gelukkig met mijn vriendin Nikky en samen hebben wij 2 kinderen: Koen van 11 en Ties van 9. Ik ben sinds een half jaar werkzaam als strategisch beleidsadviseur openbare orde en veiligheid voor 6 gemeenten in het gebied Tweestromenland. Ook de jaren hiervoor werkte ik binnen het veiligheidsdomein: eerst binnen de politie Utrecht (recherche) en daarna binnen de gemeente Ede waar ik procesregie voerde op multi probleemgezinnen.

Nu de kinderen wat groter zijn, heb ik weer wat meer tijd om politiek actief te zijn. In mijn studententijd en de jaren daarna ben ik dat al een tijd geweest. Destijds voor het CDA, maar toen het CDA ging samenwerken met de PVV in kabinet Rutte 1, heb ik mijn lidmaatschap opgezegd en heb ik mij als nieuw lid aangemeld bij D66.

Uiteraard hoop ik, na wellicht de winst van een 2e zetel, de komende jaren als gemeenteraadslid actief te kunnen zijn, maar mocht D66 na de verkiezingen wederom 1 zetel hebben, dan kan Jan-Willem de komende jaren volledig op mijn steun rekenen. In welke rol dan ook: ik heb er zin in!