Steun ons en help Nederland vooruit

Kandidaat Jack van den Dungen

Het is 2018! En dat betekent dat de gemeenteraadsverkiezingen steeds dichterbij komen. Wij stellen graag onze kandidaten aan je voor en trappen af met lijstduwer Jack van den Dungen.

Geplaatst door D66 – Rhenen op maandag 1 januari 2018

Als relatieve nieuwkomer in Rhenen voelde ik de behoefte om deel te worden van dat wat Rhenen aangaat. Daarom koos ik voor D66. Het is een partij die durft te innoveren, groter denkt dan lokaal maar wel verbindt. Een partij die het goede meeneemt naar de toekomst en anticipeert op wat gaat komen.

Analoog aan de zakelijke dienstverlening waarin ik een lange loopbaan had in alle geledingen ben ik gewend om onderwerpen die daarom vragen te benoemen. Afspraken na te komen en diplomatie te zoeken in alle redelijkheid. Geen politiek die alleen maar overtuigend kan praten maar vooral ook overtuigend luistert. Liever kleine daden dan grote woorden.

Ik draag graag bij naar vermogen én waar ik kan aan een partij die haar sporen verdiend heeft. Een partij waar een jong team zal werken aan een toekomst voor Rhenen die bij de toekomst past en waar haar inwoners om vragen.