Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 15 mei 2018

Het coalitieakkoord is af!

Het coalitieakkoord is af!

Op woensdag 16 mei zal Gert van Laar mede namens ons het coalitieprogramma ‘Samen werken aan verbinding en vertrouwen’ aan de pers presenteren. We zullen het akkoord dan ook ondertekenen. Tijdens de onderhandelingen hebben we intensief, constructief en plezierig met elkaar samengewerkt.

Het motto van het akkoord luidt ‘Samen werken aan verbinding en vertrouwen’. Wij als coalitie willen samen met de raad, inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners aan de uitvoering werken. Als eerste stap zal aan de andere raadspartijen gevraagd worden om samen aan een raadsprogramma te werken.

Voor het vervolg:
– 22 mei gaat de raad met elkaar in debat over het coalitieprogramma
– 29 mei worden de wethouders geïnstalleerd.